Babagan Wong diwasa EF

EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional Kanthi luwih saka 500 sekolah lan kantor ing 53 negara, EF minangka institusi pendhidhikan swasta paling gedhe ing saindenging jagad. EF wis ana ing Indonesia wiwit taun 1986 lan nganti saiki nyedhiyakake program pelatihan intensif kanggo wong diwasa lan pendhidhikan kanggo bocah sing nggunakake teknologi paling anyar kanggo nggampangake kursus, ing sekolah lan online 24 jam saben dinane. EF kanthi konsisten ndhukung macem-macem kegiatan olahraga ing macem-macem wilayah ing jagad iki lan dadi platform kanggo promosi persatuan, pembangunan lan kesetaraan ing jagad. EF bangga dadi fasilitator layanan resmi pelatihan basa lan layanan pendhidhikan kanggo limang Olimpiade. EF mesthi nyedhiyakake layanan pelatihan basa Inggris kanggo luwih saka 1500 perusahaan internasional ing saindenging jagad ing macem-macem industri kanggo macem-macem karyawan. EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional

EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional EF duwe tim pengajaran profesional berkualitas tinggi sing dipimpin guru sing umume saka negara sing nganggo basa Inggris nganggo TEFL utawa sertifikasi profesional liyane. Guru dipilih kanthi sakabehe lan dilatih kanthi tliti supaya bisa nindakake metode pamulangan EF sing unggul. Ayo luwih ngerti guru asing! EF Adults nyedhiyakake sampeyan cara kanggo sinau basa Inggris supaya sampeyan bakal luwih gampang ngerti. EF duwe macem-macem katrampilan sing ora ana ing pusat tutor Inggris liyane. EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional